İNCİR ÇEKİRDEĞİ

09 Haziran 2006

selam marslı, korkma biz dostuz:)))

Varlığı bizden eski reklamlar ile ilgili saadet içerisinde atıp tutar iken reklam konusunu balla kesmek durumundayız yüksek müsadelerinizle.

Çünkü, yanda da görüleceği gibi müzoşum ve ben bir alayiş, bir nümayiş içerisindeyiz. Bilindiği üzre, incirimizin bi çekirdeği önce uzay boşluğunda başı boş dolaşan uzay mekiğinden "mekik arızalandı, tamir ettirelim biz seni alırız" diye kandırılarak, boşlukta cami avlusu bulunamadığı için ücee amca ilen semyaa tizenin kapı önüne bırakılmış, safiyane çucuk "beni alcaklar bari vakit geçsin" diye havstralya senin, tonga benim fıldır fıldır dolanmaktadır (şükür cümle bitti).

Bu devr-i alemlerin kısa nefes aralarında "bi dudu vardı, napıyo o yavrucuk? Varayım yanına, bi şaplak vurayım poposuna" diyerek şöleee geçerken yurdumuza da uğramaktadır...

Şimdi sıkııııı duuuuuurrr okurrr insanııııı!!!!!

Adını hala telaffuz etmediğim konargöçerpikniktüpü, bu satırları yazmakta olduğum esnada havada süzülmekte ve sayısını bilmediğim geleneksellikteki uğrayışlarından birini gerçekleştirmek üzeredir.

İşbu halde sevgili Su kod adlı androidin evine dönüşü, tüm ülkede, yavru vatan Kıbrıs'ta, dost ve kardeş Azerbeycan Repablikasında, diğer Türki Cumhuriyetler'de ve daim dış temsilciliklerde 40 gün 40 gece kutlanılmak üzere hazır ve nazır beklenilmektedir. Ancak 1127. hissim der ki; onlar bekleyedursun, Su bu 40 günlük süre içerisinde kendisine ait kon - göç rekorunu geliştirmek için hain planlar içinde bulunmaktadır..:)))))

Hoşgelişler ola Sibocaaaaaannnnnnnnn!!!!!!

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

 
eXTReMe Tracker