İNCİR ÇEKİRDEĞİ

08 Ekim 2006

tebe oj geldın nirgünüm

nirgünüm nirgünüm,

ojj gelmişin incirimin çekirdeğine. adanıımım beni beklerken meyve vermesi münasebetiylen uzun uzun yazamıycam. gidiyom ben. kısır yapıcez daa. havsturalyaya nası yollıcez bilmiyom bu nedenle canın isterse yapıcek bişiyim yok..

öpüyomm kocaman kocaman (nası olduğunu hala bilmiyom ama:))

9 Comments:

  • At 4:00 ÖS, Blogger Nilgun said…

    Ah guzelim bende seni cok opuyom artikin bayramlik olacak bu opucukler bu kadar aradan sonra ya yerse.Biz ana ogul bi hasta olduk iki seksen uzandik be ya,kalkamadim hij bi yerlere.Allaha sukur iyiyim simdi, bugun benim full sigarasiz 3.gunum,hep aklimda beya, patlayacam cerezdir, meyvadir.Sagolsun adanimcim kitap yollamis bu konuda emme ben konsantre olamadigimdan nikotin bantlarina devam etmekteyim.Cok fena kilo alcam gibime geliyo...........

     
  • At 4:21 ÖS, Blogger Nilgun said…

    Kisir konusuna gelince ben anlamam nasil yollarsiniz valla, nasil da canim cekti bak, zaten sigarayi biraktim.Aslinda cemin sakladigi yeri bi bulsam, yok genede yakmayacam.Bugun esime dedimki telefonda(malumunuz uzakta)ben sigaraya baslayacam, yapma ya niye dedi, en son dedim 15 yasinda iken yanaklarim boyle pembe, pembe idi,renk geldi yuzume, ah bide kisir olsaydi!

     
  • At 8:55 ÖS, Blogger nu'n said…

    ah be nilgünüm, ha gayret diyorum bir homonikotinus olarak. gazan mübarek olsun şekerim, darısı benim de başıma. adacım epey başarılı gidiyo vallahi:))

    cemm, kuşum saklamaya devam:)))

     
  • At 8:56 ÖS, Blogger nu'n said…

    bi de çok geçmiş olsun şekerimm...

     
  • At 3:14 ÖS, Blogger Nilgun said…

    Cok tesekkurler cancazim, bu vesile ile hepinizin bayrami kutlu olsun. Ben sigarasizliktan aldigim kilolari bayramin ustune atiyorum simdilik, pazar gunu Emre karsimda sigara iciyo, allah elinden kaptigim gibi sert 2 nefes cekmem mi?Ben boyle basdonmesi ile gozlerin yuvalarindan firlamasini gormedim.Emre ise agzi acik, kekeleyerek iyimisin dedi.Hihih, iyiyim, ben kitabimi okiyim.

     
  • At 12:38 ÖS, Blogger hephercokhic said…

    :)))) allah iyiliğini vere yirgünüm. ne diyeyim artıkın.

     
  • At 9:46 ÖS, Blogger nu'n said…

    nilgünüm,manevi yengem:) iii gidiyodu halbüsü nikotinsiz günler.

    emre kardişşş, olmuş olanlar kaşla göz arasında:)) hadi geçmiş olaaaaaa!!!

     
  • At 3:59 ÖS, Blogger Nilgun said…

    Yok kizlar icmiyom valla, zati cozumu buldum ben,kocam uzakta nasil olsa, bayram icin gelecekti,gelme dedim, emre sali sabahi Canberra'ya gitti pazar gelecek, sigara icen tanidiklara bir sure gorusmeyelim dedim. Kararliyim, o bir kriz aniydi, hani sigaralarin ustunde yaziyo ya sagliga zararlidir diye, fakat; o anda Tarkan bagiriyo du :Huup diye cek beni icine deyu

     
  • At 11:37 ÖS, Blogger hephercokhic said…

    iyi iyi sadece b i gaflet anı olsun da . başlamayalım yirgünüm.

     

Yorum Gönder

<< Home

 
eXTReMe Tracker